#021 Jordi Aymamí – Un animal polític, un orador confés…
Ràdio Igualada - Temporada 01
Ràdio Igualada - Temporada 01
#021 Jordi Aymamí - Un animal polític, un orador confés...
Loading
/

El Bosc dels Carnuts amb en Jordi Aymamí

Ens visita Jordi Aymamí, exalcalde d’Igualada durant molts anys. La lectura de Carles Casajuana extreta de Les lleis del castell ens porta a reflexionar sobre el poder, la religió, Igualada i la seva economia i vitalitat com a ciutat.

En Jordi és un animal polític nat. Seductor i esmunyedís capeja el brau amb mestria quan li preguntem per la seva postura davant el moment polític actual. Com veu la postura del partit que porta al cor?. Fem parada i fonda amb Imagine de John Lennon.

Som a la capelleta de Montserrat del passatge del Capità Galí, un dels racons més entranyables de la nostra Igualada. Recordem la seva arribada a Igualada lligada a la formació religiosa des d’Andorra on va néixer per raons familiars. Ens parla de les seves aficions com la muntanya o de les hores que dedica a la família. Ja és avi i ho explica amb orgull.

La carta astral ens descobreix un home que viu apassionadament les associacions, amb vocació filosòfica i múltiples interessos. Prediposat a la vocació religiosa i filantròpica i amb un punt de grapa de lleó quan se li posa una cosa al cap. Ens acomiadem sabent moltes coses d’un home que sembla que encara estigui disposat a saltar a l’arena política en qualsevol moment.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.